Shipment of hope

Van Amsterdam naar Kabul

Van circusschool Capriool hebben we veel circusmateriaal gedoneerd gekregen en een container. Het gaat om materiaal dat daar niet te krijgen is, bijvoorbeeld matten om veilig aan acrobatiek te kunnen doen. En ook materiaal waar de meeste kinderen in Afghanistan tot nu toe alleen maar van kunnen dromen zoals een grote trampoline. Al dit circusmateriaal is nu opgeslagen in een grote container in Amsterdam en die gaan we naar Afghanistan verschepen.  We hebben nog veel ruimte in de container en zijn deze campagne gestart om zoveel mogelijk bruikbare spullen te verzamelen en de benodigde fondsen om dit te bekostigen.

Hoe kan je ons helpen?

-Doneren:

We zijn deze crowdfundactie gestart om het benodigde geld te verzamelen om dit transport mogelijk te maken.

-Contacten

Zoals je wel kan voorstellen is een container transporteren naar een land zoals Afghanistan niet makkelijk. Heb je contacten die ons mogelijk kunnen helpen bij het transport, zoals ambassade, ministerie van defensie etc.? Dan horen we het graag!

-Spullen doneren

Heb je spullen liggen die je niet meer gebruikt? Wij kunnen van alles gebruiken; fietsen, matten, tennisballen, film apparatuur, allerlei circusmateriaal en nog veel meer!

-Verzamelpunt organiseren

Een centraal verzamelpunt waar gedoneerde spullen naar toe kunnen en we vervolgens naar de container kunnen vervoeren zal ons veel helpen.

-Spread the word!

Deel onze actie in je netwerk, zo help je ons al ontzettend!