Help mee

Doneer, verspreid de boodschap, word vrijwilliger, sponsor of organiseer je eigen benefietevenement! Alle kleine beetjes helpen en alleen al het liken en delen van onze Facebook pagina en website zal ons enorm helpen.

Tennisballen campagne

Elk jaar worden er duizenden tennisballen gebruikt in het social circus voor onder andere het jongleren. Deze zijn van slechte kwaliteit en gaan snel stuk. Vandaar dat er het hele jaar altijd behoefte is aan tennisballen. Daarom zijn we in Nederland campagnes aan het starten bij tennisclubs, waar tennisballen misschien niet meer goed genoeg voor tennis zijn, maar meer dan voldoende voor het jongleren in Afghanistan. Op de tennisbaan worden ze snel achteloos weggegooid maar kunnen ons veel helpen! Organiseer een inzamelingsactie bij jouw tennisclub door bijvoorbeeld een ton te plaatsen waar oude ballen in verzameld kunnen worden.

Word ambassadeur

Een grote inspiratiebron is Sophia, MMCC ambassadeur uit Luxemburg. Al sinds haar 7e trok ze het lot van de kinderen in Afghanistan erg aan en is ze begonnen met het organiseren van benefietconcerten. Klein begonnen in de achtertuin, maar inmiddels behoorlijk uitgegroeid tot een groot benefietconcert dat plaats vindt in de residentie van de Nederlandse ambassade in Luxemburg. Zie ook Sophia’s website en bekijk hieronder een kort filmpje van Sophia’s concert. Wil jij ook ambassadeur worden? Neem contact met ons op!

Organiseer een evenement

Wil jij ook een evenement organiseren? David Mason en Thijs Broekkamp geven regelmatig lezingen. Ook kunnen we exposities organiseren.